Foredrag hvor og når

Mange har spurt om jeg kan skrive en oversikt over hvor jeg har foredrag, så her får dere rett og slett et kjedelig og informativt innlegg. Men forhåpentligvis bidrar det til at DU kommer på foredrag, for jammen er det fint å møte folk rundt omkring. 

 Jeg har forskjellige foredrag jeg reiser rundt med denne våren, og jeg skal forsøke å gjøre det klart hva som er hva. 

BUSTADKVELDER MED SPAREBANKEN SOGN OG FJORDANE - her holder jeg foredrag for deg som er på jakt etter ny bolig, nettopp har kjøpt bolig, vil pusse opp din eksisterende bolig eller bare trenger litt interiørpåfyll. Dette er et samarbeid med Sparebanken Sogn & Fjordane, og det vil være utbyggere til stede på arrangementene som presenterer spennende prosjekter. Påmelding HER

Måløy 28. februar 

Nordfjordeid 5. mars

Florø 7. mars

Sogndal 12. mars

Dale 13. mars

Førde 14. mars

KYSS HVERDAGEN - her holder jeg et inspirasjonsforedrag med utgangspunkt i min egen bok "Kyss hverdagen - tilstedeværelse i praksis". Her vil jeg dele tips og råd til hvordan man lettere kan lande i hverdagen og prioritere tidsbruken sin. Forhåpentligvis går du ut fra foredraget med litt lavere skuldre og et ønske om å gripe hverdagen. 

Sula bibliotek 6. mars

Måløy bibliotek 19. mars

Årdal bibliotek 26. mars  

Vik bibliotek 27. mars

Sogndal bibliotek 28. mars

Luster bibliotek 30. mars

Averøy bibliotek 9. april

Håper å se deg på et av foredragene mine! 

//MARTHE// 

Read More
Marthe Holien BøComment
Et døgn med løsvipper og glitter på skuldrene

Ja, så trengte jeg visst fire dager. Fire dager til å få igjen pusten, kjenne at begge beina var plantet trygt nede på landjorda igjen. Fire dager til å børste glitteret av skuldrene. Fire dager til å bare være, midt i alt det vanlige jeg har innenfor husets fire vegger. Fire dager til å lese flere bøker enn vanlig for barna, fire dager til å si ja til mer av det de spør om, fire dager trygt inni armskroken i sofaen. For jeg føler meg litt som i diktet til Kristian Bergquist når jeg beveger meg ut i åpent festlandskap:

 jeg liker mennesker som har hatt uorden i seg,

de som kommer fra Angstland, og de som har
vært i hundre års ensomhet, de som fortsatt
holder ut, virker som innaformenneske,
men som egentlig er et utaformenneske

og kanskje
gjemmer seg
litt bort
på fest

å, jeg er en sucker for sånne

Ja, for jeg kunne nok virke som et innaformenneske der jeg gikk åpent fra det ene mennesket til det andre, småsnakka og smilte under Vixen influencer award. Men sånn egentlig, innerst inni, bak all sminken som ble lagt av profesjonelle make up-artister og under de myke krøllene som var lekkert dandert av frisører, så er jeg et utaformenneske. Det føltes befriende å dra av løsvippene og snike seg ut i den kalde oslonatta og tråkke litt asfalt så fort kåringen var ferdig. Og så bare sitte litt på gulvet på hotellrommet og kikke ut på trærne i Spikersuppa. Mens musikken dundret og folk minglet i etasjene under. 

Og på tross av denne litt rare, men også fine, utaforfølelsen, så kjente jeg på en stor takknemlighet. 

Read More
Boktips

Jeg spurte tidligere i høst hva dere ville lese om på bloggen. Det kom mange svar. Interiør, tekstene mine, oppskrifter, boktips. Så i dag tenkte jeg å vise dere hva jeg har plukket ut av bokhyllene i det siste. 

Read More
Så var det de lampene...

Ser du noe feil her? Nei, det er ikke bøkene på bordet, de er veldig riktige. Lesegleden er på plass igjen etter noen ukers tørke, og nå er en god bunke med bøker klare til å hoppes inn i.

Nei, det er lampene. Vi har snudd bordet, men der stoppet tiltaket. Må passe på å ikke gjøre alt ferdig med en gang, vet dere. Så nå har lampene hengt feil vei i forhold til bordet i lange tider. 

Read More