Hageliv gjennom tre måneder

Innlegget er laget i samarbeid med Fiskars

Hagen min er roser som lukter. Kirsebær og plommer. Bed med stauder av den gamle typen. Hagen min er plen, steiner fra elva, trapper og hengekøyer. Hagen min er en flaggstang med vimpel, et hønsehus og et gjengrodd bringebærfelt. Den er grønnkål og gresskar og tomater. Mynte, solhatt og erteblomster. Alt dette trenger omtanke.

2019-04-28 04.44.03 1.jpg
2019-05-25 10.56.37 2.jpg
processed_2019-05-20 04.50.40 1.jpg

Hagen min trenger vann og klipping og luking og raking. I tre måneder har jeg fått teste Fiskars produkter. Et samarbeid som har gått over tid og som har gjort at jeg har pleiet hagen med litt større iver og entusiasme enn tidligere. Og jeg har lært noe: at skikkelig utstyr gjør jobben morsommere. Og jeg har lært at jeg virkelig liker dette. Jeg bryr meg om det jeg har fått til å vokse. Det viser seg i tristheten jeg kjenner når grønnkålen plutselig er invadert av larver, eller når bringebærene har blitt litt for modne før jeg fikk tid til å høste de inn. For en hage krever. Både tid og tålmodighet. Og det er ikke alltid jeg strekker til på noen av de punktene. Men Fiskars hjelper meg og gjør det hele mer overkommelig. Produktene jeg har testet og som du kan lese om i de seneste innleggene her på bloggen har kommet for å bli. Sjekk ut nettsiden og finn ut hvilke produkter som passer deg og din hage.

//MARTHE//