Blir man gladere av Hagearbeid?

Samarbeid med Fiskars

Noen ganger er det et ork. Plenen er lang som spaghetti, tomatene må pottes om, ugresset har bestemt seg for å herske med hard hånd og løvetannen vokser best der du trenger den minst. Hagearbeidet ligger som en klam hånd over hverdagen og fører til stress og dårlig samvittighet. Helt til jeg faktisk er der. Ute i hagen. På kne ved et bed, der jeg plutselig ser hvor vakker akeleien er uten alt gresset rundt. Hvor fint det blir når jeg klipper vekk gamle blader og tørre greiner. Hvor tilfredstillende det er å se at det blir ryddig og vakkert. Da gjør hagearbeid meg glad.

processed_2019-06-29 03.51.31 1.jpg

Og det er nettopp dette Fiskars kunder sier i en forbrukerundersøkelse: når det kommer til det å koble av fra hverdagens mas og jag, er det ingenting som slår det å ta en tur ut i hagen. Det å jobbe i hagen gjør deg glad, og hagen er et slags "happy place". Dette signerer jeg på. Hagen min er mitt happy place. Og nå begynner snart tida der jeg kan høste godene. Små brokkolier dukker opp, bringebærene har kommet, og de små markjordbærene på vårt hemmelige “smultronställe” er søtere enn noensinne. Ja, glad er ordet.

processed_2019-06-29 04.13.39 1.jpg
processed_2019-06-29 04.13.41 1.jpg

Produktene jeg har fått teste fra Fiskars har uten tvil og med hånden på hjertet høynet min hageinteresse. Det har vært så fint å rusle inn i garasjen, tatt med den nye kosten, den nye hagesaksa, vannsprederen og luke-redskapene og kjent hvor mye lettere og gøyere arbeidet er med rett utstyr.

processed_2019-06-29 04.13.38 1.jpg

Alle redskapene er utviklet med tanke på ergonomi og anatomi, sånn som kosten på bildet over. Med den svake bøyen på kosten gjør den feiejobben mer effektiv. Perfekt i utestua der blader og gress fyker inn med vinden. Fritt for å koste!

processed_2019-06-29 03.51.30 1.jpg

Håper dere har fine sommerdager og koser dere med hagearbeidet. Enten det er en liten balkong i byen, drømmen om en hage eller den store kjøkkenhagen som krever sin gartner.

//MARTHE//