Bananlapper med avokado, granola og nektarin

De siste par dagene har jeg hatt hyggelig besøk av mannen på hjemmekontoret. Så fint å være to. Jeg kunne lett jobbet 24/7 med han ved min side. Men nok kliss, og over til lunsj, for det er litt morsommere å lage lunsj når man er to. 

I dag tok jeg det jeg fant i skapet, og det ble såpass godt at jeg deler det med dere.  

BANANLAPPER MED AVOKADO, GRANOLA OG NEKTARIN

Til to sultne personer 

1 avokado

1 nektarin  

1 dl granola (min granola finner du på s. 107 i "Kyss hverdagen" eller her

1 neve koriander og mynte

Salt og pepper  

Bananlapper 

2 godt modne bananer

2 dl havregryn

2 egg

1 dl melk 

1 ts bakepulver

1/2 ts salt

Ha alt i en bolle og kjør glatt med en stavmikser. Stek små lapper i en stekepanne med litt smør. Legg et lite bananlapptårn på to tallerkener. (Oppskrift på bananlapper til 4 personer finner du på s. 68 i "Kyss hverdagen") 

Del avokadoen i to og skjær i skiver. Legges på bananlappene. Jeg må salte og pepre avokadoen godt, så gjør det nå om du også er avhengig av dette. Del opp nektarinen og topp med granola og urter. 

upload.jpg
upload.jpg

Perfekt med lune bananlapper, myk og salt avokado, granola med krønsj og søt nektarin. 

Og jammen toppet vi det hele med et par dessertlapper tilslutt. Disse fikk følge av solbærsyltetøy, enda litt mer granola og mørk sjokolade. 

 Luksuslunsj for to på en torsdag! 

//MARTHE//