Buketter fra egen hage

Samarbeid med Fiskars

Du ser meg stort sett med hendene langt nede i et bed eller oppe i et tre om dagen. Jeg plukker inn blomsterbuketter fra egen hage og setter dem i hver ledige vase. For en luksus! Tidligere har jeg revet av stilkene, og det har ikke alltid gått fint for seg (les: utålmodig sjel), men nå har jeg alltid med meg en beskjæringssaks, og det har gjort blomsterdekoratørjobben mye lettere. Jeg kniper av visne blomsterhoder og beskjærer små greiner som har vokst seg for ville. I dag skal tomatene toppes, og alt kan jeg bruke dette redskapet fra Fiskars til. Uunnværlig for en hageelsker. 

upload.jpg

Det finnes to typer sakser til beskjæring av busker og trær: En med sideskjær og en med motskjær. Beskjæringssaksen med sideskjær brukes til friskt treverk og rene kutt. Saksen med motskjær har ett kutteblad og er perfekt for kutting av harde eller tørre kvister og mindre grener. Les mer her

upload.jpg

Jeg opplever også at blomstene holder lenger, da snittflaten blir renere. 

upload.jpg
upload.jpg

Det er rett og slett skikkelig gøy å oppdage hvor mye lettere hagearbeidet 

er med skikkelige redskap. 

upload.jpg

I løpet av sommeren skal jeg få teste flere av Fiskars produkter, og det er allerede flere av dem jeg ikke klarer meg uten. 

Nå løper jeg ut i hagen, snakkes!   

//MARTHE//