Når du gleder deg til å vanne

I samarbeid med Fiskars

I dag er en sånn varm dag. En dag da jeg våkner med sola stikkende i ansiktet og står opp en time før jeg trenger. Fordi hele sommeren er inne på soverommet mitt, og jeg vil ut og vanne! Ja, det høres skikkelig rart ut, men jeg gleder meg til å vanne plantene og veksten mine hver dag, og på solrike dager som denne er det en fordel å vanne tidlig på morgenen eller seint på kvelden. Vanning og morgenkaffe passer meg perfekt. 

upload.jpg

Jeg har hatt Fiskars Waterwheel Small i noen år nå, og den har virkelig blitt en bestevenn i hagen. Nå har jeg to, en Waterwheel Auto XL i tillegg, og det er skikkelig luksus å ha en i utestua og en på verandaen. Nå tar jeg meg med hageslangen dit jeg trenger vann og kobler den på en av Waterwheelene mine. Det er strengt tatt ikke nødvendig med to, for med Waterwheel Auto XL dekker du et område på 1256 m2. 

upload.jpg

Fiskars Waterwheel Auto XL har en stor slangetrommel som automatisk trekker til seg vannslangen. Den kan dreies 360 grader, og slangen er 20 meter lang.

upload.jpg
upload.jpg

Denne sprøytepistolen med justerbar dusjstråle er en favoritt. Den gir skånsom vanning for urter og blomster som ikke tåler det hardeste vanntrykket. 

upload.jpg

Og den funker ypperlig til å gi fotografen en kalddusj! 

Ha glade hagedager, nå er sommeren her!  

//MARTHE//