Drømmen om grønne fingre

Samarbeid med Fiskars. 

Denne sommeren handler om hage. Jeg har så lyst til å bli god på hage og vekster. Og det kommer seg. Jeg blir oppriktig glad av å se at tomatplantene får blomster og at tempeltreet får spede blader igjen etter vinteroppholdet i kjelleren. Men puh, jammen er det mengder med ugress. En plen som gror i vill fart og bed som drukner i vekster som aldri ble plantet der i utgangspunktet. 

upload.jpg

Denne sommeren har jeg fått en samarbeidspartner der kvalitet og funksjonalitet står i fokus. Jeg skal sammen med Fiskars teste hageredskaper, og kanskje, kanskje får jeg grønnere fingre? Følg med, så får vi se. 

upload.jpg
upload.jpg

I går tok jeg meg god tid, fikset i bed, fikk unna ugress og kjente på en god ro. For det er faktisk forsket på og bevist at det er bra for oss mennesker å stikke hendene i jorda, jobbe med kroppen, omgi oss med planter og blomster og gjøre hagearbeid. Og jeg kan med en gang si at godt verktøy høyner opplevelsen. Det var rett og slett skikkelig gøy å fjerne ugress med Fiskars Light lukeskyffel. Med Fiskars Light kultivator fikk jeg godt tak i de litt større røttene. Spaden brukte jeg til å dele opp noen av staudene, for de skal få flytte til et annet bed. 

upload.jpg

At hagearbeid gjør deg litt gladere? Det signerer jeg glatt! 

//MARTHE//