Selvomsorg

En liste til dere og meg selv. Bare sånn at vi husker på dette når det røyner litt på. 

- Ikke ta ansvar for alt (du er ikke ansvarlig for andres følelser, andres reaksjoner på noe du har sagt, andres væremåte).

- Vær i naturen så mye som mulig (jeg har flyktet til skogen mange ganger i det siste. Lite gir mer enn det).

upload.jpg

 - Prioriter hva du bruker den dyrebare, dyrebare tida di på (jeg må minne meg selv på dette hver eneste dag. Det er fort gjort å gjøre noe kun for at andre forventer det. Dropp det!) 

- Vær sammen med folk som gir deg energi (de siste par ukene har vært stappfulle av sosiale sammenkomster. Med bra folk. Det er der cluet ligger).

- Vær snill (det føles godt. Å gjøre noe for andre kan gi den aller beste følelsen. Uselviske handlinger fører mye bra med seg).

- Våg å lytte, smake og høre litt ekstra (ta ut øreproppene, bruk lang tid på måltidene, lytt til det du omgir deg med).  

upload.jpg

 - Yoga! (Jeg har ikke vært like fast i rutinen som før og det merkes. Jeg skal aldri nedprioritere dette punktet igjen).  

 - Spis godt (hele våren har vært som en eneste lang lørdag for meg. Kroppen trives best når den får god og nok næring, det er på tide å være snill med seg selv... Og selvfølgelig spise sjokolade med verdens største selvfølge og glede).

- Høre på musikk som gjør deg glad (lag deg en glad-liste på Spotify). 

upload.jpg

 - Finn en serie å se sammen med venner (dette gjorde jeg alltid da jeg var yngre (ung?), og denne våren har vi sett Game of Thrones med venner. Det har vært så hyggelig å rusle ut på kvelden med noe godt i posen og se en serie sammen. Engasjement, konspirasjoner og teorier, hysj-hysj og bla bla bla).

- Få unna ting på to do-lista. Lite er mer tilfredstillende enn å få ting gjort.   

Sånn. Da tror jeg denne uka blir god. For både deg og meg.  

 //MARTHE//