Fine ting

Dette er fint akkurat nå ... 

upload.jpg

Kunstverk i små vårbekker. Kalde hender som blir varme når vi fletter dem sammen. Delt varme er dobbelt varme.

upload.jpg

Enorme bjørketrær midt i furuskogen. Som har stått der, rett ved joggeløypa, men som jeg aldri har lagt merke til. Nå stopper jeg hver gang. Klemmer rundt treet. Hilser med ydmykhet til krona høyt der oppe. 

upload.jpg

Naturspeil. 

upload.jpg

Hva er finere enn nakne trær, sånn like før våren sprenger seg ut fra det tynne nettet av greiner? Trær med klatrende barn i. 

upload.jpg

Det sildrer, klukker og lever i bekkefarene. Det er som om naturen har vært stille litt for lenge og har masse å fortelle. Klukk, klukk, klukk, bla, bla, bla. Jeg lytter. 

upload.jpg

Det ultimate vårtegnet. 

upload.jpg

Dette! 

upload.jpg

At jeg alltid har med meg fjellene. De har blitt en del av meg på mange måter. Hei, fjellene! Dere både jorder meg og får meg til å fly! 

upload.jpg

At jobben min er å reise rundt med forskjellige foredrag. Jeg elsker det! Elsker å sitte timesvis i buss og bil. Møte nye mennesker. Være nervøs. Få snakke om ting jeg er opptatt av. Se nye steder. Oppdage nye solnedganger. Se hvor vakkert landet vårt er. Kjenne sjøluft. Høre masse på musikk og podcast. Og lengte enormt hjem. 

upload.jpg

Denne nye genseren. Strikket av en dame som ikke lenger skulle ha søm- og garnbutikk. Som solgte tingene til altfor lav pris. Denne skal jeg bo i. Myk og varm som en lang klem. 

upload.jpg

 Å komme hjem. Den følelsen slår alt. 

//MARTHE//