Mens livet skjer...

... Er det litt stille her på bloggen.

 Hva jeg har drevet med? 

upload.jpg

Blåst egg til kinnene mine har blitt harde og runde som tivoliballonger. Slike drops av noen egg kan ikke knuses og kastes i matavfallet. De må blåses, innholdet må bli til en deilig eggerøre med persille, eller kanskje søte muffins, og skallet må få bli til pynt. Det er snart påske, må vite. 

upload.jpg

Jeg har brukt tid med disse.

upload.jpg

Jeg har hatt verdens fineste besøk. Verdens fineste. Ledd til krampa har tatt meg. Dansa. Klemt trær. Spist fire kilo smågodt og hengt masse i sofaen. 

upload.jpg

Jeg har lest bøker. Både for store og små. Denne er for de små, men allikevel for de store. For jeg lo og ble enormt begeistra for denne skatten. "Pølsetjuven" av Marianne Gretteberg Engedal, også kjent som @skinkeape.

upload.jpg

Jeg har skrudd IKEA-sofa. Pjuh! 

upload.jpg

 Jeg har pakka ut og inn av kofferter og reist mye rundt. Det har vært mye bok i hotellseng. Foredragslivet har vært fint dette året, og etter jul har jeg reist hver uke. Priviligert og takknemlig for at folk vil høre meg bable om ting. 

upload.jpg

Hei! Jeg har tatt bilder av meg selv i speil. Som de fleste gjør i blant. 

upload.jpg

Jeg har sittet her. Dog med tente lys og kaffekopp, som mangler på dette bildet. Men allikevel: å trekke bordet inn i rommet, og flytte sofaen frem til vinduene var slett ikke dumt. Det føles som en hule å sitte her nærmest kjøkkenet med trygge tømmervegger som klemmer deg god morgen. 

Nå sitter jeg midtfjords på en ferje, midt i en liten foredragsturné på Vestlandet. Litt sånn småkvalm og svelesulten. Det var fint å titte innom her igjen. 

God helg!  

//MARTHE//