Foredrag hvor og når

Mange har spurt om jeg kan skrive en oversikt over hvor jeg har foredrag, så her får dere rett og slett et kjedelig og informativt innlegg. Men forhåpentligvis bidrar det til at DU kommer på foredrag, for jammen er det fint å møte folk rundt omkring. 

 Jeg har forskjellige foredrag jeg reiser rundt med denne våren, og jeg skal forsøke å gjøre det klart hva som er hva. 

BUSTADKVELDER MED SPAREBANKEN SOGN OG FJORDANE - her holder jeg foredrag for deg som er på jakt etter ny bolig, nettopp har kjøpt bolig, vil pusse opp din eksisterende bolig eller bare trenger litt interiørpåfyll. Dette er et samarbeid med Sparebanken Sogn & Fjordane, og det vil være utbyggere til stede på arrangementene som presenterer spennende prosjekter. Påmelding HER

Måløy 28. februar 

Nordfjordeid 5. mars

Florø 7. mars

Sogndal 12. mars

Dale 13. mars

Førde 14. mars

KYSS HVERDAGEN - her holder jeg et inspirasjonsforedrag med utgangspunkt i min egen bok "Kyss hverdagen - tilstedeværelse i praksis". Her vil jeg dele tips og råd til hvordan man lettere kan lande i hverdagen og prioritere tidsbruken sin. Forhåpentligvis går du ut fra foredraget med litt lavere skuldre og et ønske om å gripe hverdagen. 

Sula bibliotek 6. mars

Måløy bibliotek 19. mars

Årdal bibliotek 26. mars  

Vik bibliotek 27. mars

Sogndal bibliotek 28. mars

Luster bibliotek 30. mars

Averøy bibliotek 9. april

Håper å se deg på et av foredragene mine! 

//MARTHE// 

_MG_9752.jpg
Marthe Holien BøComment