Fine ting i januar

Hei, januar, det er skikkelig fint å ha deg her.  Hvorfor jeg synes det? 

upload.jpg

Fordi vi lager scones til kveldsmat igjen. Sees neste jul, pepperkaker med blåmuggost (h v e r  e n e s t e  k v e l d  i  d e s e m b e r). 

upload.jpg

Fordi det blir lysere. Bittelitt hver dag. Når jeg tenker på månedene våre får jeg et visuelt bilde i hodet. Når jeg tenker på januar ser jeg LYS (selv om vi kun har drøye fem timer med dagslys). 

upload.jpg

Fordi vi er forkjøla, men kan trøste oss med varm kyllingsuppe. Og tanken på at vi har det rimelig greit, selv med snørrete nese.

upload.jpg

Fordi vi fortsetter å skrelle vekk ting vi bruker tida vår på. Den beinharde prioriteringa tar vi med oss inn i 2019. Mer tid, mer bevegelse, mer oppfølging av barna, mer bøker, mer av det som gjør oss godt. Jeg har ingen nyttårsforsetter som nekter meg noe som helst. Bare mer av det gode. 

upload.jpg

Fordi vi har fine stunder rundt bordet med hobbysaker, malerpensler og spill. Fint i mørketida.

upload.jpg

Fordi jeg liker mørketida godt. Det har jeg innsett. Jeg er på mitt roligste og mest balanserte i den mørke tida av året. 

upload.jpg

Fordi vi har kommet inn i hverdagstralten igjen, og kan kose oss med lang, god frokost sammen når det endelig er helg. For det er lov å glede seg til den også. 

Jeg verner om disse tingene og favner dem med begge hendene. Januar blir en måned med mye reising for meg, jeg skal ha flere foredrag, både med boka mi og som foredragsholder på Framtidsfylket sine karrieremesser. Mye spennende, men da er det så viktig for meg å være tilstede når jeg er hjemme. 

Håper du har startet det nye året godt. Takk for at du følger meg inn i et nytt år. Jeg har ingen plan dette året, annet enn å blogge mer, skrive mer, gjøre mer yoga, starte en klatrepark og se hvor veien fører meg. Joda, det blir nok å gjøre, og jeg synes det er så spennende at veien ligger åpen. Jeg er klar til å ta beina fatt og løpe inn i 2019 med vidåpne armer! 

//MARTHE//