Fint akkurat nå

At det finnes balanse i livet. Det kjennes nå. Selv om stearinlysene står skjevt, så føler jeg meg i vater. 

upload.jpg

At jeg føler at yoga er helt min greie. Jeg er slett ikke flink. Klarer absolutt ikke alle posisjoner. Men handler det om å klare? Nei, det er nettopp det. Det handler om alt annet enn å klare. Takk, yoga, for at du hele veien minner meg på at det er greit. 

upload.jpg

At jeg finner tid til å være sosial, på tross av mye reising. Et lite kafébesøk med en venninne en kald tirsdag, kveldsmat med kloke skravle-venninner en mandagskveld. Skiturer og vaffel-kveldsmat med barna. 

At kveldene er mørke og pusen kosete. Mørke kvelder er godt for sjela mi. I de lyse lange sommerkveldene må jeg ut. Det er fint, det også. Men det er i de mørke jeg lander. Der finner jeg ro til å tenke en tanke fullt ut. 

At jeg ommøblerer og finner ut om det er plass til den store, nye sofaen vi har sett oss ut. Og at svaret er ja. 

upload.jpg

At jeg lever av å møte nye folk, se nye steder og snakke om ting jeg engasjerer meg i. Akkurat nå er det det beste av alt. Hurra for at jeg turte. 

upload.jpg

Har du tenkt over hva som er fint akkurat nå? 

//MARTHE//