Så var det de lampene...

Ser du noe feil her? Nei, det er ikke bøkene på bordet, de er veldig riktige. Lesegleden er på plass igjen etter noen ukers tørke, og nå er en god bunke med bøker klare til å hoppes inn i.

Nei, det er lampene. Vi har snudd bordet, men der stoppet tiltaket. Må passe på å ikke gjøre alt ferdig med en gang, vet dere. Så nå har lampene hengt feil vei i forhold til bordet i lange tider. 

upload.jpg

Vi måtte heve dem fordi vi kræsjet hver gang vi reiste oss, og tilslutt gikk vi krokrygget hele tiden i frykt for nok et dunk mot skallebrasken. 

upload.jpg

De skal få henge sånn litt til. Jeg har omsider bestilt meg nye taklamper. Dette har vært planen i åtte år, så for dere som tror at jeg kjøper interiør i tide og utide, kan bare lese videre. Vi kjøpte billigste sort lamper på IKEA i påvente av å finne lampene vi ønsket oss. Men jeg er skrudd sammen slik at tiltaket for å kjøpe nye lamper når vi har fullt fungerende lamper er stort. Men nå ser det ut til at jeg har fått ut fingeren. Det samme gjelder forøvrig sofa. Her skulle vi også kjøpe sofa når vi fant en vi hadde lyst på, men vi tenkte vi kunne klare oss med de gamle fra Oslo-leiligheten... Åtte år senere, jepp, vi sitter i de samme, nedsunkne sofaene. En del av meg liker denne filosofien. Vi bruker opp ting. Men nå skal nok sofaen også få vandre videre. Enten til nye eiere om noen vil ha dem, eller til en bruktbutikk. Det var bare å finne den perfekt sofaen da... 

upload.jpg

Tilbake til bøkene. Jeg leser mye forskjellig om dagen. Noveller og kortere historier, en roman, magasiner og den nyeste boka til Camilla Pihl. En dame som har tråkket sin egen sti. Det liker jeg! 

upload.jpg

Så nå sitter jeg her, i det kalde, fine januarlyset, klar til å ta fatt på bøkene. 

upload.jpg

Og kjenner at det er godt med fredag. 

 God helg ønskes dere! 

//MARTHE//