HVA HANDLER «KYSS HVERDAGEN» OM?

REKLAME FOR EGEN BOK

Noen har spurt, og flere lurer kanskje på hva boka ”Kyss hverdagen” inneholder. Er det bare oppskrifter? Ja, ganske mange. Er det interiør? Nei, bare på noen av stemningsbildene. Og hvem passer boka for? Bare familier, eller kan andre få noe ut av den? Forlaget har valgt å kalle den en familielivsstilsbok. Dette fordi jeg har brukt meg selv og min familie til å forske, undre og forsøke å finne ut av hva som gir oss gode hverdager. Men den kan absolutt leses av de som er alene, har voksne barn, eller ingen barn. Jeg håper en ung gutt eller jente i begynnelsen av 20-årene som leser boka vil kunne gjøre seg noen tanker om hva slags hverdag de vil vokse inn i. Jeg tror også et godt voksent menneske vil kunne finne tips til hvordan de kan finne små gleder i sin hverdag.

Jeg ville at hver side skulle by på noe nytt. At du skal bla i boka og ikke helt vite hva som kommer på neste side. Er det en oppskrift? Eller tips til hvordan du kan få følelsen av mer tid i hverdagen? Kanskje kommer det en hyggelig aktivitet du kan gjøre sammen med barnet ditt, tantebarnet eller barnebarnet ditt?

IMG_3188-1024x683.jpg

NOE AV DET DU KAN FINNE I BOKA ER DETTE:

OPPSKRIFTER – ENKLE, GODE OPPSKRIFTER PÅ ALT-I-ETT GRYTER SOM GJØR AT MIDDAGSLAGINGEN GÅR UNNA I EN FEI, KVELDSKOS FOR DEG + 1, MAT SOM ER GOD Å SPISE NÅR DU ER FORKJØLA, BURSDAGSMAT FOR STORE OG SMÅ, FRISTENDE FROKOSTER, JULEKOS, EPLEOPPSKRIFTER, RAMSLØKSOPPSKRIFTER, TURMAT +++.

PAKKELISTER TIL KORTE OG LANGE TURER MED BARN.

TIPS (OG EN EGEN MAL) TIL FAMILIEMØTER.

HVORDAN SKAPE LESELYST HOS DE SMÅ.

EGENTID – TAR DU VARE PÅ DEG SELV?

HVORDAN GJØRE BILTUREN LETTERE FOR
EN FAMILIE PÅ FARTA.

HVORDAN TA VARE PÅ PARFORHOLDET I EN
TRAVEL SMÅBARNSPERIODE.

OG MYE MER!

Jeg tror, og dette blir sagt med en god dose ydmykhet og janteloven bankende på ytterdøra, at dette kan være en fin bok å gi i gave til noen du er glad i. Vi trenger vel alle å bli minnet på at hverdagene våre er noe av det fineste vi har, selv om de kan være kaotiske, travle og forsvinne så altfor fort mellom hendene på oss. Jeg trenger definitivt å bli minnet på det selv, og jobber iherdig hver dag med å være mer tilstede, ta vare på de dyrebare øyeblikkene og prioritere hva jeg skal bruke tid og energi på. Jeg synes jeg får det til litt oftere enn før, og det har faktisk denne boka bidratt til. Det hadde vært helt fantastisk om den kunne inspirere noen til å senke kravene og skuldrene bare bittelitt, prioritere det som har verdi for seg og de rundt seg og gjøre hverdagen sin litt mer gyllen.

Åh, så fint det hadde vært!