Semifinalist i Vixen influencer award

Tre uker som et avslappet og avlogget menneske ble brått avlyst da jeg fikk vite at jeg var en av semifinalistene i Vixen influencer award! Det er stort, tusen takk til den eller de som nominerte meg. Jeg måtte selvfølgelig logge meg på igjen for å kaste ut en rungende HURRA på mine sosiale medie-kanaler. Og nok en gang får jeg bekreftet at jeg har en skikkelig fin følgergjeng i ryggen som roper hurra tilbake. Skikkelig fint! 

Jeg er nominert i kategorien "interiør", og noen synes kanskje det er litt merkelig ettersom jeg er mer på livsstil enn interiør om dagen. Jeg har derfor ingen store forhåpninger om å komme meg til finalen. Men allikevel er det fint å tenke på at mitt halvveis gjennomførte, bruktkjøpverfylte hjem kan inspirere noen. Jeg har også stor tro på at interiør er mer enn ting. Jeg tror det handler like mye om å skape en god stemning - og det tror jeg dere er enig i. Og da trenger ikke ting å være nytt, fancy eller perfeksjonert til fingerspissene. 

upload.jpg

Her lever vi med plantene våre. De gamle stolene, alle lysestakene som stadig har brennende lys i seg. Uansett årstid. 

upload.jpg

Her lusker pusen seg stort sett rundt beina våre. Når hun ikke har krøllet seg som en liten kanelsnurr på teppet, da. Avslappet stemning, ja takk. 

upload.jpg

Her er det bruktkjøp og loppefunn i hvert et rom. Med tanke på miljøet og med tanke på historiene de bærer med seg. 

upload.jpg

Og her bor det mennesker. Det skal synes. 

upload.jpg

Nå har vi bodd i huset vårt i snart 7 år, og det uten de store forandringene. Litt maling her og der, og selvfølgelig litt ommøblering i ny og ne. Men rammene har vært de samme, og vi har blitt så glad i dette huset. Det kjennes alltid godt å komme hjem. Og da fungerer ting, tenker jeg. Det er et hjem. 

Håper dere har ei god jul, alle kjære følgere. Og hvis dere skulle ha et minutt til overs blir jeg veldig glad for en stemme. Du kan kun stemme én gang, så har du gjort det, slipper du å gjøre det igjen. Her kan du stemme:

https://vixen.no/2018/12/21/stem-pa-semifinalistene-vixen-influencer-awards-2018/

Fredelige juledager ønskes fra  

//MARTHE // 

Marthe Holien BøComment