Stille uke og treg oppstart

I forrige uke logget jeg av sosiale medier, og jammen brukte jeg litt tid på å komme i gang igjen. I høst har jeg holdt bloggen levende med flere innlegg i uka, og jeg vil gjerne fortsette med denne lavterskelblogginga. Du skal ikke vite helt hva jeg blogger om fra gang til gang, jeg føler ikke lenger at jeg har en sjanger jeg blogger i. Det kan plutselig være en oppskrift, eller interiør, eller en tur eller bare noe hverdagslig som jeg fikk lyst til å dele. Kanskje det kommer noen tips i blant. Bare kikk innom, så ser vi hvor ferden går. Du er velkommen. 

Så hva gjør jeg i disse stille ukene der jeg logger av (det er overraskende frigjørende og deilig, bare prøv).

upload.jpg

Jeg satt her, leste bøker og skrev lister. Koste med pusen eller spratt rundt og ommøblerte. Jeg følte meg effektiv og rolig. Og fikk til og med begynt på julehandelen, tro det eller ei. Jeg løp i motbakker og ryddet klesskap, skrev foredrag og drakk kaffe på verandaen. Hadde besøk av mamma og pappa. Lagde tapas og følte meg tilstede. Gikk på kafé, spilte svarteper sånn cirka attenhundre ganger, myste mot sola som snart ikke skinner på gården vår før etter nyttår. For meg frigjorde det mengder med tid. Og det betyr igjen at sosiale medier er en stor del av min hverdag, noe jeg synes er fantastisk. Det er en del av livet mitt som gir meg mye glede og som jeg ikke ville vært foruten. Men en uke i ny og ne er bare fint. 

upload.jpg
upload.jpg

Jeg kunne blant annet fordype meg i denne boken, "Grønnere" av Mia Frogner. Hun er kjent som @greenbonanza og har laget en fantastisk inspirerende bok for veganere og andre (meg!) som vil spise litt grønnere. Å lese og lage mat er to ting jeg vil bruke den "ekstra" tiden jeg får på. For det føles faktisk som ekstra tid. Takk for gaven, Mia, her er det mye jeg skal gi meg i kast med. 

Synes du en hel uke høres mye ut kan du begynne med noen timer hver dag. Hva med å starte med å logge av i timene etter jobb? Da føles de jo så deilig når kvelden kommer og du synker ned i sofaen med mobilen, klar til å scrolle deg gjennom Instagram og snap. 

Ønsker deg en fin dag, pålogget eller ei!  

//MARTHE//