Prioriteringer

Vi har sånne dager dette året. Mye hjemme. Mye tid. Mindre jobb. Det kjennes viktig og riktig. Vi har kuttet SFO, kuttet i min jobb og har en fridag sammen hjemme. Prioriterer med hjertet. 

upload.jpg

Nå er det foredraget jeg skal ha med boka som står i fokus. Jeg sitter her og jobber. Funderer over hva jeg skal ta med. Hva jeg skal droppe. Prioriterer også her. Kjenner at det er skummelt, fordi det er så nært. Boka er meg. Men den har blitt så manges. Den har begynt å leve sitt eget liv i andres hjem. Jeg får tilbakemeldinger om at folk har fått sine favorittoppskrifter eller begynt med familiemøter. Sånne ting som varmer. Og som kjennes så uvirkelig. Og nå kjenner jeg det litt i magen. Tenk om ingen kommer for å høre meg snakke. Hvor interessant kan det være, liksom? Men kanskje vi sees? Det hadde vært så fint. 

upload.jpg

Her er datoene som foreløpig er klare:

Sandane, Gloppen bibliotek 27.11 kl 1930

Stryn bibliotek 29.11 kl 1800

Stand på julemarkedet på Sagedammen, Stryn 2.12 kl 14

Boksignering Notabene Stryn 9.12 kl 14

Østre Toten folkebibliotek 6.12 kl 19

Eid bibliotek 10.12 kl 18

Horten bibliotek 24.1, klokkeslett ikke fastsatt. 

 Ønsker du et besøk av meg er det bare å ta kontakt på marthe.holien.bo@gmail.com. Foredraget er lagt opp som et inspirasjonsforedrag som forhåpentligvis vil starte noen tankeprosesser og gjøre at du setter enda større pris på den helt vanlige, veldig fine, hverdagen. 

Nå skal jeg ta en pause og kikke ut på all den fine frosten utenfor vinduene.  

Lag deg en god dag! 

  //MARTHE//

 

Marthe Holien BøComment