Å finne glede i det vanlige

En helt vanlig ukedag. En dag til helg, Ikke helt i mål ennå. En helt vanlig hverdag, med ei alarmklokke som ringer litt for tidlig, nistepakker og trøtte barn. En hverdag med vaskemaskiner som går en omgang ekstra, med en kjøkkenskuff som plutselig var tom for kaffe, med lange handlelister og mange aktiviteter. Med løping på skogssti, deadlines og vaskedag. 

Så heldig jeg er. Som har alt dette vanlige. Alt dette man savner om man ikke har det. Alt dette som kan virke litt kjedelig. Som noe man bare må komme seg gjennom for å gjøre det man virkelig vil. Men nei. I dag skal jeg tenke på hvor heldig jeg er som har alt dette vanlige. Noen å stå opp til og for, noen å vekke med en klem, noen å smøre nister til, noen å vaske klær for, noen å planlegge middag til, noen å handle julegaver til. Også har jeg meg selv. Som jeg kan tenke frie tanker med, bevege meg med, ha selskap med, være sammen med. I dag er jeg til og med glad for at jeg har noen å savne. 

Det er noe å tenke på på en torsdag i november.

upload.jpg

Den helt vanlige skogen og vannet. 

upload.jpg

Den helt vanlige frokosten. 

upload.jpg

Hånda jeg alltid holder. 

upload.jpg

Disse små som rommer alt. 

upload.jpg

Sola. 

upload.jpg

Helt vanlige meg. En tidlig morgen, med røde nese og rød lue. 

 Alt dette. Det er fint. 

//MARTHE//