Ti år med bloggen som følgesvenn

For ti år siden på denne dagen forfattet jeg mitt aller første blogginnlegg der jeg skrev: "ønsket er å lage en hverdagsblogg, eller en livsnyterblogg- for det er det jeg er: en livsnyter!" Det var så fint å finne tilbake til nettopp disse ordene. Så fint å se at dette lå i meg allerede for ti år siden. En hverdagsblogg. Og nå, ti år senere, sitter jeg med en bok i hendene med akkurat det samme temaet. For meg er det den best tenkelige måten å feire på. En drøm, en nesten utenkelig drøm, som har gått i oppfyllelse. Og det kan jeg takke alle disse årene med blogging for. Filiokus forlag hadde aldri funnet meg, og jeg hadde heller ikke hatt kunnskapen til å fotografere og skrive boka mi uten alle årene med blogging. Jeg ville aldri vært denne bloggen foruten. 

Takk til alle menneskene jeg har møtt på veien. For alle vennskapene jeg har fått. 

Takk for alle reisene jeg har fått være med på. Danmark, Sverige, Finland, Paris, Romania.  

Takk for alle de merkelige og fine opplevelsene, messene og eventene. 

Takk for foredrag og oppdrag og arbeidsmuligheter jeg aldri hadde fått uten denne plattformen. 

Takk til meg selv for at følgertall og antall lesere aldri har vært avgjørende og for at jeg alltid har blogget når jeg har vært indre motivert. Dette gjør jeg for meg selv. Allikevel: tusen hjertelig takk til dere som leser og følger, jeg er evig takknemlig, det betyr bare ikke så mye om dere er fem stykker eller femti tusen. 

Tusen takk for kommentarer, mailer, spørsmål, ris og ros. Og for spontane klemmer fra ukjente på gata. Det er fint. 

Takk for tålmodigheten når pausene har vært mange og lange. For at dere kikker innom igjen. 

Planen har vært å lage en billedkavalkade fra hvert enkelt rom, men høsten har båret med seg så mange andre ting som kommer høyere på prioriteringslista. Men et lite knippe skal dere få. Det er så gøy å se hvor mye som har forandret seg. Stil og farger og uttrykksmåter har blitt annerledes. Og mer kommer!  

upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg

Tusen takk til alle dere som har fulgt meg, kort eller lenge, med kommentarer eller ikke. Jeg har sagt det mange ganger før, og jeg mener det: jeg har verdens beste heiagjeng og følgere. Aller mest takk til dere! 

 Nå skal jeg spise kake. 

  //MARTHE//

Marthe Holien BøComment