STERK med Sara Lossius

Reklame

Når føler du deg sterk? Er det når du løfter noe tungt eller når du klarer å ta en vanskelig avgjørelse? Å være sterk handler for meg ikke bare om noe fysisk. Det handler vel så mye om det mentale. Å være sterk er for meg å klare å ta gode valg for meg selv og de rundt meg. 

Dette vil jeg lære mer om. Derfor har jeg meldt meg på onlinekurset STERK med Sara Lossius. Kurset går over fire uker, og etter endt kurs står jeg forhåpentligvis bedre rustet til å ta gode valg for meg og de rundt meg, og er sterkere både fysisk og mentalt. Som deltaker får du tilgang til pdf'er eller lydfiler proppfulle av kunnskap, tips og utviklende råd for å skape deg den hverdagen du ønsker og bli den sterkest mulige utgaven av deg selv. Du får også daglig oppfølging av Sara i en lukket facebookgruppe der du kan diskutere, stille spørsmål og få tips. Sara lover gruppemagi! Hver uke får du også en refleksjonsoppgave som skal sette i gang tankene rundt eget liv, egen adferd og gi deg verktøyene du trenger for å nå dine personlige mål. Jeg gleder meg så! 

Jeg er så heldig å få gi dere 450,- i rabatt på kursavgiften. Bare bruk koden "Marthe" når du bestiller kurset inne hos Saralossius.no.

 Bli sterkere sammen med meg i høst, davel! Står du sterkere i deg selv, står du sterkere i hverdagen. 

//MARTHE//