HEI, OKTOBER

Der var den. Høstmåneden over alle høstmåneder. Da fargene i naturen virkelig ruller seg rundt i fargeskrinet og maler frem de vakreste motivene. Vi har regnet bort de siste ukene. Virkelig regnet bort. Jeg har våknet om natta av en vegg av regn som bråker utenfor vinduet. Det er som om regnet har vasket bort fargene, for alt har vært grått. Jeg, som setter pris på nesten alt av vær, har blitt værsyk og småsur. Men i dag kom oktober og gjorde alt godt igjen. For oktober kom med sol her vest. Og snøhvite topper mot en fargesterk dal. Da måtte jeg ut å snuse. 

upload.jpg

Vi spiste middag ute i hagen. 

upload.jpg

Og utsikten fra jordet mot fjellene var vill og majestetisk. Som alltid når skyene driver rundt toppene. 

upload.jpg

Dagen blir litt finere med rød lue. 

upload.jpg

Små tegn til høst hadde blåst inn og lagt seg til rette i utestua. 

Regnet kommer tilbake i morgen, så jeg vil egentlig ikke gå inn i kveld. Men jeg skal omfavne dråpene som faller og bruke dagen inne. Jobbe foran Macen med pusen på fanget. Åpne vinduet og høre på veggen av regn. Og vite at sola plutselig er der igjen. 

//MARTHE//