fine ting akkurat nå

- Drømmerier om sommerens kjøkkenhage, og jeg snuser på hvilke grønnsaker og blomster jeg må så nå. Tenk å ha spirende tomatplanter i kjøkkenvinduet i februar. Det gir energi, det!

- At jeg fant den gamle radiatorovnen i kjelleren og derfor slipper tre lag ull, pledd og ullsokker på kontoret. Hei, sydenvarme!

- At lunsjen min er ekstra lang og god om dagen. En episode av favorittserien er vel lov, sånn midt på dag? Nå ser jeg SMILF på HBO og Helene sjekker inn på NRK nett-tv.

- Susanne Sundfør. Eviglang favoritt og perfekt kompanjong som bakgrunnsstøy når jeg skriver.

- At jeg begynner å føle meg ferdig med første kapittel i boka mi. Boka mi. Bare èn gang til, så skal jeg gi meg: boka mi.

- Sola har erobret fjellet og er tilbake i vinduskarmen min.

Dette innlegget. Katrine er en sann inspirasjon når det gjelder hverdagslykke.

- At minstejenta hadde sin første pianotime i går, og omtrent fløy over bakken av mestringsfølelse og glede etter endt time. Mammaen satt i bakgrunnen med tårer i øynene. Det har nemlig vært skummelt å være med på aktiviteter.

- Overraskende gave fra ei venninne som var som skreddersydd for meg. Takk, Siv!

- At det kom et melisdryss med snø i natt. Kanskje jeg kan dra på min aller, aller første topptur på ski i helga? Jeg drømmer og planlegger, og det kribler i magen ved tanken på at jeg skal få gleden av fjellet på vinteren også. På tide å la innlandskrabba i meg ligge og hente frem den fartsglade vestlendingen!

- At vi er bedt bort på middag i dag. Det er hverdagsluksus det.

- At det er venninneklubb i kveld. Altså, to middager borte på èn dag!

- Snoking på salg hos favorittbutikkene på nett, men at jeg klarer å la være å kjøpe noe. Viljestyrke! Og nå har jeg skrevet det her, så nå kan jeg i alle fall ikke handle...

- At jeg fant en boks med karamellakris i skapet som jeg hadde glemt. Karamell, sjokolade, havsalt og lakris. Hjelpe meg!

- To bøker som venter på å bli lest: "Alle dagers ende" av Jenny Erpenbeck og "De polygotte elskerne" av Lina Wolff.

- At dere titter innom. Takk!

//MARTHE//