Bomull og blekk og fine julekort

Innlegget er laget i samarbeid med Bomull & Blekk

Ikke bestilt julekortene enda? Det er ikke for sent. Jeg ropte ut en utfordring til småjentene mine en søndag: hvor fort klarer vi å lage et julekort? Vi løp ut, jentene stilte seg opp ute i hagen (det er alltid en fordel med dagslys, så ta med det/den/de du skal fotografere ut). Jentene smilte, mammaen knipset, og så var det bare å springe inn igjen, laste bildene inn på mac`en, redigere lett og laste opp bildet hos Bomull & Blekk. Et par dager senere lå julekortene i postkassa. Hos Bomull & Blekk får du høykvalitets julekort av fineste sort, og med en litt annerledes og finere (synes jeg) design enn hos mange av kjedene. Jeg synes spesielt kortet med gull-konfettien er helt fantastisk fint, og valgte dette som ett av to julekort. Du kan velge tekst bakpå kortet, og vi valgte en kort tekst som passer til alle vi sender til.

Nå får dere som følger meg 15% rabatt på julekort frem til 15. desember, bruk rabattkoden "marsipanogsmilefjes". Bestiller dere innen da er dere også garantert kortene før jul.

Nå skal jeg kose meg med nøtter og tente lys, mens jeg skriver på konvoluttene og sender dem til kjente og kjære.

Ha en god adventskveld!

//MARTHE//