Mitt arbeid

 Det er når jeg jobber med mine egne ting jeg trives som best. Stylingjobbene, skrivejobbene, fotograferingen, alle disse frilanstingene som har kommet som en bieffekt av årevis med blogging (det nærmer seg tiårsjubileum!) Det er da flow-følelsen kommer og jeg mister grepet om tid og sted. Som når jeg får være med Maja, som driver Nerio, på roadtrip til Ålesund for å ta bilder av de fineste klærne, drikke kaffe og skravle om fremtidsdrømmer og selvstendighet. Da har det plutselig gått tolv timer og du innser at du har hatt en innmari fin dag på jobb. Så selv om dette ikke er interiør velger jeg å vise dere noen bilder her på bloggen. For å vise litt hva jeg driver med på si.

Og i morgen blir det Julekveldsvisa på anlegget, lerkegreiner og duften av gløgg her hjemme. Da skal jeg nemlig ta bilder av årets julenyheter for Keiserensnye.

Følg meg på Instagram (@marsipanogsmilefjes) hvis du vil ha en smakebit fra "behind the scenes".

Ha en fin oktoberkveld (tenk, det er oktober allerede!)

//MARTHE//