Takk til oppmerksomme følgere

Denne uka er travel og fin. Jeg er så heldig å få være med på et lokalt spel her i Stryn som heter Årringar, og denne uka er det øving hver dag før premieren nå i helga (stryninger, kjenn deres besøkelsestid!) Innimellom slagene blir det en del trasking og tusling rundt i de naturskjønne omgivelsene som omgir ute-scena der spelet foregår. August er så frodig og fin, fargene er metta og naturen virker stinn av alle vekstene som er på sitt høydepunkt nå. Fornøyd etter en god øving plukket jeg med meg en vakker bukett hjem. Lenge holdt jeg den i hånda, mens jeg puslet med andre ting. Vel hjemme tok jeg noen bilder av blomstene og la ut på Instagram. "Har du kontroll på hva som er hundekjeks og hva som er selsnepe?" fikk jeg som kommentar fra en observant leser. Nei, det hadde jeg absolutt ikke. Ved nærmere ettersyn var blomstene jeg hadde plukket inn nettopp selsnepe, Norges giftigste plante. Takk og farvel, ut i skogen igjen med deg! Og takk til observant følger som gir gode råd.

DSCF7390

Men fin på bilder, det er den!

Nå er det øvings-tid igjen. Regnjakka på og fingrene vekk fra alle giftige vekster.

Ha en fin august-torsdag!

//MARTHE//