når lidenskap blir jobb

Innlegget inneholder reklame for egen virksomhet

Jeg har tenkt en stund på at jeg vil vise frem noe av det jeg jobber med, sånn ved siden av bloggingen og jobben som bibliotekar. Mitt døgn skulle definitivt hatt flere timer, men sånn er det vel med oss alle. I vår og i sommer har jeg hatt styling- og fotooppdrag for den anerkjente møbelbedriften Tonning & Stryn. Det er luksus å tre inn i et fabrikklokale der engasjement og kjærlighet for norsk design og ekte håndverk står så sterkt. Og det er luksus for meg å få lov til å jobbe med disse vakre møblene.

Ta en kikk, og fortell meg gjerne hva som er ditt favorittbilde.

 _MG_3323 _MG_0232_MG_0116 _MG_0156 _MG_0178 _MG_0163 _MG_0201 _MG_0152

Tusen takk til Voma og Ment for lån av ting til stylingen. Og takk til et velvillig Tonning & Stryn som har malt vegger og stoler og lagt gulv  etter mine krevende ønsker.

En fin fredag ønskes deg!

//MARTHE//