SOMMERDAGER

Det er knapt så man rekker å sette seg ned på kontorstolen, for sommeren er jo her og det finnes masse tid å miste! Og vi har besøk døgnet rundt, vi går på fjellet, vi har sommerfester, vi er på lekeplass-turnè rundt i bygda, det er bursdager og bryllupsdager og moreller og norske jordbær (hurra!) Det skal innrømmes at selv om hvert enkelt besøk og hver enkelt dag i seg selv er fint og fine, så har denne kroppen vært med på litt for mye i vår og kjenner nå en enorm trang til alenetid, lesing, rolige turer og tid til å tenke en tanke fullt ut.

Jeg har planer om å gjøre mye av dette:

_MG_3154

Å slå opp verandadøra en tidlig morgen og bli møtt av sola. Slenge ut puter og pledd, høre på Reiseradioen mens kaffen putrer.

_MG_3158

Fylle skålene med moreller og norske bær. Ta frem boka. Lese noen sider. Bli avbrutt av små jenter som pliiiiis, kan vi hoppe i sprederen? Kan vi få is? Kan vi reise å bade i fossen på fjellet?

_MG_3159 _MG_3163 _MG_3168

Også er det innmari fint å se at blomstene i bedene nedenfor verandaen kommer. Stjerneskjerm og akeleier og løytnantshjerter og roser. Og peoner! Selve dronningen.

_MG_3172

Husvask? Den kan vi bare glemme. Det løpes inn og ut med sko. Gress, grus og sand blir en del av tilværelsen.

_MG_3181_MG_3185

I forrige uke hadde vi det beste besøket, og vi pyntet litt inne med markblomster, plukket av en liten barnehånd. De blir finest på den måten. Det tok tre dager før vi i det hele tatt satt ved dette bordet. Været var så fint at vi var ute hele tiden. Satt i utestua til seine kvelden og nøt sommerlyset og tid sammen. Det er sånn minner skapes.

_MG_3188

_MG_3205

Håper du også har en fin sommer. Og at du gjør noe som gir deg glede og energi!

//MARTHE//