- 2016 -

Det er dagen for å se seg tilbake. Kjenne med hjertet hva det gamle året ga meg. Hva har jeg lært? Hva tar jeg med meg inn i det nye året, og hva lar jeg være igjen i det gamle? 2016 har vært en eneste lang, personlig reise, og for første gang kan jeg si at jeg går inn i et nytt år uten frykt. Personlig sagt, men det har sjelden vært tilfelle for meg. Jeg er klar for det som måtte komme, sterkere til sinn, med lavere skuldre og mer tilstedeværelse.

Bloggåret har også vært fint, fylt av små glimt av vår hverdag her blant vestnorske fjorder og fjell. IMG_3278

Året startet med et spennende foto-oppdrag fra Ment. Min personlige favoritt blant alle bildene er dette av Mathea min, tatt på jordet utenfor huset vårt.

IMG_3341

Det var fantastisk gøy å få boltre seg med de vakre produktene. Og selvfølgelig stas å finne bildene sine i en vakker katalog og pressebilder tilslutt. Mer av sånt!

IMG_3588

Kaffekoppene ble mange i årets tidlige vintermorgener. Et hverdagsrituale som senker pulsen og gir en god start på dagen.

IMG_3608 magnolia3

Plutselig var vårtegnene der. Magnoliaknoppene bristet og gav vakre lovnader om at naturen ville springe og våkne til liv også dette året. Like fascinerende magisk hvert år.

kjøkkensofa

Vårfargene dukket opp i dagsenga på kjøkkenet. Rosa og oker og grått. Friske pust som stod i stil til de stadig lysere dagene.

IMG_3784

Etter lange, mørke vinterdager satte jeg stor pris på skyggespill på stuegulvet igjen.

DSCF4973

Også i utestua begynte det grønne å utfolde seg. Lillepusen, som dessverre forlot oss i jula, var nysgjerrig på alt det levende og frodige.

DSCF4978

Ment.Marthe.1

I mars hadde jeg en av de fineste stylingdagene jeg kunne tenke meg. I flere uker hadde jeg fått planlegge stylingen til mitt helt eget rom på Lysaker gjestgiveri. Jeg fant fort ut at jeg ville gjenskape en bohemsk sommerfest, og også denne gangen var det Ment-produktene som skulle styles. Her snakker vi flow-følelse hele dagen!

IMG_3976

Og blomstene fikk jeg ta med hjem. Lykke i en vase (eller ti!)

IMG_4008

April kom og heggen blomstret. Duften!

DSCF5186

Og alt ble grønt, grønt, grønt.

IMG_4063

Vi hadde et håp om å spise de fleste middagene ute (ikke visste vi at en særdeles regnvåt og kald sommer stod foran oss)

DSCF5221

IMG_4076

IMG_4118

Nye bruktfunn kom i hus.

IMG_4110

Og fargebruken tok nye vendinger.

DSCF5355

Sommeren ble plukket inn så ofte sjansen bød seg.

image10-1

Og fjelltoppene stod og ropte og lokket på meg. En utrolig indre motivasjon til å bestige og beseire ble veldig sterk dette året. Farvel til kroniske diagnoser, hei på deg sterke, friske kropp!

IMG_4191

Sommeren ble slukt i regn, men så var den her... høsten. Og vi trodde årstidene hadde klusset med hverandre og antatt total forvirrelse. For NÅ var det sommer.

DSCF6310

Vi spiste gulrøtter til vi fikk mageknip. Finnes det noe finere enn å plukke middag i egen hage? Neppe.

img_4256

Flere oppdrag. Denne gang for IKEA.

img_4356

Og Keiserens Nye. Som jeg koser meg med disse stylingoppdragene. Hadde bare hver dag vært som disse.

img_4412

Så kom tre uker i total stillhet. Operasjon på stemmebåndene resulterte i god til til blogg og skriving. Og fjellturer. Jeg forsøkte å gjøre det beste ut av det, og bra ble det.

img_4232

Bøker ble lest. Dagene ble kortere.

img_4668

Høstfargene dukket opp. Uteblomstene fikk komme inn.

img_4758

Flere bruktfunn, og søte sovestunder for pusene i familien.

img_4514

Jule-oppdragene ble fotografert, og jeg spiste pepperkaker i smug selv om det ikke var desember.

dscf6888

I november begynte jeg å blogge hos Lovely Life, og det var så stort og fint for den lille bloggerens i vest at dere aner ikke!

img_4902

På tampen av året fikk jeg trang til å gjøre noe i huset, og resultatet ble ommøblering. En enkel og billig måte å fornye rommet på.

img_4935

Dagsengen i teak fikk nytt trekk, og jeg følte meg veldig handy.

7d667a38-b021-4cab-8742-47a31e3597de

Jeg vil takke alle som leser bloggen min, som bruker av sin dyrebare tid til å klikke seg inn til mitt lille univers av interiør og estetikk. Det gjør meg varm om hjertet.

Jeg ønsker hver og en av dere det aller beste for det nye året! Måtte 2017 bli skikkelig bra!

//MARTHE//

Marthe Holien Bø5 Comments