JULEGAVETIPSET TIL DEN SOM HAR ALT

Innlegget inneholder annonselenker

Sol i ansiktet, eller frost som river i nesa. En endeløs vei, eller krokete stier med overraskelser rundt hver en sving. Noe av det jeg setter høyest her i livet er å bevege meg ute i naturen. Noen ganger er det nok å bare rusle langs elva som snor seg mykt gjennom dalen vår, andre ganger må jeg kjenne det brenne i halsen og rive i hjertet. Å gå bratt, bratt, bratt, for så å skue utover himmelvide blåner kan få tårene til å trille, og sjelden er mindfullnessen så sterkt til stede.

img_5011

Noen ganger går jeg i stillhet, men denne høsten og vinteren har jeg blitt hekta på å ha med meg gode bøker på disse turene. Storytel har vært min følgesvenn, og her kan jeg velge titler etter sjanger og humør - noe passer godt på fjellturen, noe er perfekt å ha på øret når husvasken tas eller bildekkene skal skiftes.

img_5009

Om du tegner abonnent HER får du de første fjorten dagene gratis. Perfekt å slappe av med i romjula når du trenger å stenge verden litt ute. Disse feriene kan bli hektiske, så jeg kommer til å snike meg ut i skogen med boka mi på øret.

Og det er den perfekte julegaven til den som har alt - gi et abonnement til noen du er glad i!

//MARTHE//

Marthe Holien BøComment