Enkel diy - krans av bjørkekvister

I går hadde vi en deilig dag ute. Det var første gang på lenge at dagen ikke druknet i regn, og det utnyttet vi. Vi fant juletre i skogen, og jeg dro med meg et dusin små gran- og furutrær som nå står plassert rundt omkring i samtlige rom her hjemme. Naturen byr på den fineste julepynten, spør du meg. Ta den inn, og nyt lukten og den jordnære påvirkningen den har på omgivelsene.

dscf7153 dscf7157 dscf7156 dscf7159

I går laget jeg også en superenkel krans av bjørkekvister. Jeg fant litt ståltråd som jeg bøyde til en sirkel. Så var det bare å feste bjørkekvistene med blomstertråd (du får det hos blomsterhandelen). Jeg synes ikke det gjør noe at ikke alle kvistene ligger tett inntil kransen. Nå henger den i stuevinduet her hjemme og pynter diskret opp.

I går hadde jeg fotograf og jorunalist på besøk her, og forhåpentligvis får dere se resultatet neste år. Mer jul skal dere uansett får her på bloggen de nærmeste dagene.

//MARTHE//

Marthe Holien BøComment