Forrige helg hadde vi en travel lørdag. Vi sjonglerte jobb, lesestund på biblioteket, julemesse, koroppvisning for døtrene våre, julegrantenning og julebord for oss voksne. Sånn i tillegg til alt det andre en dag krever. Midt på dagen hadde vi en time der vi hadde muligheten til å slappe av. Vi hadde såvidt satt oss på sofaen da jeg nesten ropte: "her trengs det forandringer!" Ja, det er gjerne når jeg har mye å gjøre at jeg blir mest effektiv. Den stakkars mannen min må bare henge på, men heldigvis gjør han det meste med et stort og velvillig smil om munnen.

Denne gangen var det stua som stod for tur. Den har vært uforandret i to år, så jeg klapper meg selv på skulderen for at den har fått fred så lenge. Vi forandret på sofaløsningen og jeg tok ned bildeveggen. Denne får nok komme opp igjen, men har midlertidig måttet vike for de store julestjernene.

Her ser dere stua før:

IMG_4102

Og her er stua etter en liten lørdagstime:

img_4902 img_4904 img_4908 img_4914 img_4920 img_4921 img_4925

Ingen store oversiktsbilder, men en liten sniktitt på hvordan det har blitt. Det er godt med forandringer i blant, så får vi se hvor lenge dette får stå.

Nå er det fredag og helg, og jeg er på vei til København for en deilig førjulstur med en god venninne. Det skal bli fint med litt urbanisering, vandring i julepyntede gater og forhåpentligvis TIVOLI!

GOD HELG!

//MARTHE//

Marthe Holien BøComment