LOVELY LIFE

Noen ganger får du en sjanse, en mulighet, en utfordring som du kanskje ikke hadde sett for deg. Denne bloggen har vært en stor bidragsyter til at jeg flere ganger har fått meg noen reale WOW-opplevelser. Som når jeg gjentatte ganger fikk bli med Visit Denmark på inspirerende Danmarks-turer, som når Bolig Pluss ville ha meg som sin faste blogger, som når jeg fikk bli med Jotun Lady og besøke Tine K på Fyn og senere farte rundt i København med verdens livligste, nydeligste Lisbeth Larsen. Eller når jeg stod på et hotell på Islands brygge i samme by og holdt et kåseri om nettopp bloggverdenen, foran da ukjente bloggkollegaer (nå er mange gode venner og bekjente). Eller da jeg ble finalist i Vixen Blog Awards, ellers fikk reise til Helsinki som en av fem norske interiørbloggere som var nominert til Årets nordiske blogg. Ellers som da jeg stod på nok et hotell, i en helt annen by (nærmere bestemt bartebyen Trondheim) og igjen fikk snakke om bloggen og bloggfasaden, og alt som skjuler seg bak den. Og morsomme styling-oppdrag, boligreportasjer, tusenvis av kommentarer (nesten 4000 bare på denne bloggen- TAKK!) og mange, mange flere ting.

Denne uken fikk jeg en veldig hyggelig mail fra kvinnen bak Lovely Life. For de som ikke kjenner til portalen, er dette en av Sveriges største inspirasjonsportaler når det kommer til interiør, mat, mote og så videre. De ville gjerne ha Marthebo.no fast på sin portal i et halvt år. For meg er dette kjempestort! Portalen har vært en stor kilde til inspirasjon i flere år, og det kunne aldri falt meg inn å tenke at de ville ha meg med på laget. Men så ville de det. Nå går jeg over grensa!

dscf6888

Om noen dager kan du derfor finne meg blant denne fine gjengen du ser på bildet over. Og det gjør meg stolt og ydmyk, glad og motivert. For noen ganger koster det en del å holde på med dette her. Inspirasjonskontoen kan være skrapet til bunns, huset har flere hybelkaniner enn en middels stor kaninfarm, barn og mann krever sitt (og de kommer alltid i første rekke), dagslyset (les: fotolyset) er til stede tre timer hver dag, det skal trenes, lages mat, ryddes, og jobbes. Ja, for dette siste året har jeg vært biblioteksjef, og den jobben tar jeg alvorlig. Ingen skal lide av at jeg er travel.  Men så skjer alle disse tingene som jeg har ramset opp over her, og nå til sist denne gledelige Lovely Life-saken, og da blir hver time med styling og rydding og fiksing og pustebesvær verdt det. Innmari verdt det.

Så takk bloggen, og takk alle som er innom, takk alle som heier. Håper dere blir med meg over landegrensene!

//MARTHE//

Marthe Holien Bø11 Comments