NY trapp

Innlegget er laget i samarbeid med Stryntrappa

Det føles som vi har fått et nytt hus! Ja, det er faktisk ingen overdrivelse. Vi har nemlig fått et nytt smykke midt i huset. Et smykke som tar oss opp og ned mellom etasjene og som står og stråler i all sin prakt - i glass, eik og hvitt.

Vi har et stort hus, og da vi renoverte hele huset for fire år siden valgte vi den billigste og letteste løsningen da tiden for å pusse opp trappen kom. Teppefliser ble lagt oppå laminatet som allerede lå i trappa, og vi malte et par strøk for å friske den opp. Sånn midlertidig. Men drømmen om en ny, moderne og ikke minst trygg trapp har ligget og lurt alle disse årene. Jeg har ærlig talt aldri fått til dette rommet, som jeg kaller midtstua, og jeg tror mye av grunnen har vært trappa. Dere som har fulgt bloggen min vet at midtstua har fått gjennomgå mange ganger. Nå har det blitt favorittrommet, og jeg tar omveier bare for å beundre dette flotte verket fra Stryntrappa.

FØR

img_3541

ETTER

img_4619

Jeg har alltid likt kontrasten mellom nytt og gammelt, og ettersom vi bor i i et gammelt tømmerhus ønsket jeg meg en moderne trapp. Jeg trengte noe som kunne lette uttrykket. Valget falt derfor på typen som heter Foss, som med kombinasjonen glass og tre gir en lett og åpen følelse. Skandinavisk minimalisme i trappeform, som fungerer like godt i et stramt hjem (der trappa vil forsterke uttrykket), som i et mer tradisjonelt hjem (der trappa vil fungere som en spennende kontrast)

Bare se hvor fint det ble med glassgelender. Det synes knapt fra kaffeplassen min på kjøkkenøya, og lyset får flomme fritt i trapperommet.

img_4606

Også i den trange, smale gangen vår oppe kommer virkelig glassgelenderet til sin rett.

img_4626

En profesjonell fotograf har vært her og fotografert trappa, og dere skal få se flere bilder etterhvert. Blant annet flere før-bilder, det vet jeg dere liker. Det er jo så gøy å se forandringen! Og vil du se et mer helhetlig bilde av rommet kan du finne meg på Instagram @marsipanogsmilefjes.

Håper dere har gode høstdager! Her viser høsten seg fra sin aller beste side om dagen, og vi bruker atskillig mer tid i fjellet enn foran skjermen. Godt for sjel og sinn.

//MARTHE//

Marthe Holien BøComment