God start på dagen!

Med noen ukers sykemelding på grunn av stemmebåndsoperasjonen har jeg plutselig fått veldig god tid om morgenen. Det er så rart å stå opp etter at barna er levert hit og dit (takk til en støttende og tålmodig mann), traske ned trappa, åpne verandadøra på kjøkkenet for å sjekke dagens værstatus, stå litt der i døråpningen å se på solas sakte ferd over fjellkammen. Så melder dagens store spørsmål seg: hva skal jeg spise til frokost (du vet at dagene dine er ganske fri og planløse når dette er det store spørsmålet)

Svaret blir som regel smoothie bowl, som jeg har blitt helt hektet på. En bolle stappfull av bra ting, herlige farger og god energi. Jeg kjøper poser med ferdig oppkuttet frukt og bær som jeg har i fryseren, har i litt ingefær, eplejuice eller kokosmelk, banan, havregryn eller chiafrø, alt ettersom hvor mye den skal mette. Og ja, du blir faktisk mett. Med knasende nøtter, kokos og friske bær på toppen er dette en super start på dagen!

Her er noen gode oppskrifter:

Smoothie bowl med bringebær

Tines smoothie bowl

img_4266

Det er viktig med en god start på dagen. Og uken. God ukestart til dere!

//MARTHE//

Marthe Holien BøComment