oddvar opp/ned og ved sengekanten

Innlegget er laget i samarbeid med IKEA

Da er helga her, og det aller beste med disse kjærkomne dagene i slutten av uka er den ekstra tiden. Tid til å sove litt lenger om morgenen (det kommer nok når barna nærmer seg tenårene) og tid til å pusle rundt i huset (funker fint med barn som hale). Jeg har funnet ut av Oddvar er et hyggelig akkompagnement til disse helgeaktivitetene. I første eksempel på bruk av krakken, har jeg snudd han på hodet. Her står krakken med en trygg favn rundt hobbysakene mine. Hemptråden, små kunstverk laget av barna, print som venter på ramme. Oddvar tilbyr til og med en hjelpende hånd (eller blir det fot?) til saksa.

img_4277

Det er så gøy å vri hjernen, tenke litt nytt og pønske ut nye bruksområder for noe som i første øyekast bare er, ja - en krakk!

img_4281

img_4282

Om du vil, er Oddvar super å male. Her hjemme føles den naturlige, ubehandlede trefargen helt riktig  akkurat nå, men jeg er ikke sen med å ta frem malerkosten om jeg vil forandre uttrykket på en kjapp måte.

img_4284

La oss ta med Oddvar til de indre gemakker, han kan nemlig gjøre nytte for seg der også. På soverommet vil jeg ha det enkelt. Klærne har vi i et eget rom, sengetøyet er ensfarget, sengekappen er i lin og det samme er de store pynteputene. Enkle rullegardiner tar ikke unødvendig fokus bort fra fjellene og trærne og elva som hilser oss daglig god morgen. De skjuler bare lyset når vi vil ha det mørkt, ellers enser vi dem ikke. Deilig materialer, naturlig, enkelt. Og her passer Oddvar perfekt.

img_4295

img_4298

Den nette krakken har plass til det helt essensielle.En nattbordslampe til den hellige halvtimen med bok på senga før leggetid, litt pynt og kanskje et glass vann. Eller kaffekoppen en tidlig lørdagsmorgen, om du er så heldig å få servert det.

img_4288

 

Hva har vi lært av disse innleggene jeg har laget i samarbeid med IKEA? Jo, kall ikke en krakk for en krakk, for den kan nemlig være så mye mer.

Marthe Holien BøComment