Oddvar og jeg i sofaen

Innlegget er laget i samarbeid med IKEA

Jeg har tatt med meg høstfargene inn. Kledd sofaen i okergult, som bladene som har begynt å falle til bakken. Grønt, som bladene som fremdeles klamrer seg fast til greina. Blått, som himmelen bak høstskyene. Jeg har lagt sauefellen godt til rette, brygget meg en kopp rykende varm kaffe, skal snart tenne lyset. Heldigvis er Oddvar her med en hjelpende hånd. Han tilbyr et stødig underlag til koppen, han passer godt på lysestaken. Han har til og med plass til krukka med det superhemmelige innholdet (les: sjokolade). Ja, Oddvar er en krakk, og han er en funksjonell og praktisk type.

img_4262

 

img_4249

Jeg liker så godt disse gyldne fargene, og variasjonen i teksturene i sofaen gjør det fristende å krype oppi. Ta på strikkeputene, varme seg på fellen, kjenne den svalende linen. Og Oddvar, med sin naturlige trefarge, tilfører dette elementet av natur som jeg må ha med meg i alt jeg gjør. Ubehandlet tre er noe av det fineste jeg vet.

img_4255

Her kan jeg være lenge...

img_4260 img_4264

 

img_4256

Denne helgen har jeg et samarbeid med IKEA gående. Jeg skal vise forskjellige måter man kan bruke krakken Oddvar, og her har dere fått første eksempel. Håper dere titter innom senere i helgen og får med dere flere forslag til hvordan dere kan bruke krakken.

Ønsker dere en fin høsthelg! Nå skal jeg krype opp i sofaen igjen. Sammen med Oddvar.

//MARTHE//

Marthe Holien Bø1 Comment