Ting som gjør meg glad akkurat nå

Dette gjør meg glad på det hjemlige planet akkurat nå...

IMG_4211

At vi fremdeles har skyggespill fra sola på vegger og tavler. Om ikke lenge starter fjellene med å sluke flere stråler dag for dag, helt til vintermørket er her.

IMG_4191

At jeg fant en linduk som passet perfekt til sofaen vår. Den ga akkurat den avslappende stemningen jeg var ute etter. Og liljene på bordet; fått av noen helt spesielle mennesker.

IMG_4194

Dette hjørnet av stua.

IMG_4198

Et nydelige teppe i stolen, håndlaget av en dame her i Stryn, kjøpt for en altfor billig penge på det som må være kafeen med best beliggenhet i hele verden.

IMG_4201

Disse fargene. Og ekstra glad er jeg for at fargene bekler favorittporselensproduktene mine fra Ment.

IMG_4212

Visne blomster. Og ny glassvase fra H&M Home.

IMG_4207

Sommergaven jeg kjøpte til meg selv, bare fordi det var sommer. Plant Box fra Ferm Living har allerede blitt en klassiker, og jeg kjøpte min hos Voma. Og vesken er laget av en nydelig person som har tatt reisen fra Østlandet til Vestlandet, akkurat som jeg. Takk, N!

IMG_4219

Den kjedelige gangen mellom alle soverommene i andreetasje har blitt litt hyggeligere etter at jeg krøp inn på loftet og fant noen skatter. Ingenting på bildet er nytt, bare rotet frem fra hyller, kott og skuffer.

Sånt blir man glad av!

//Marthe//