Luksus

På denne tiden føler jeg meg uendelig rik på alt naturen byr på. Jeg kan rive opp lilla og hvite og oransje gulrøtter fra pallekarmen, jeg har fremdeles salat (nok til alle ukas måltider og mere til), skogen bugner av bær.  Bringebær, rips og solbær fyller både dessertskålen og fryseren vår. Jeg plukker urter på verandaen, og venter i spenning på om tomatene snart går fra grønt til rødt. Dette er luksus for meg.

DSCF6075

DSCF6077

DSCF6082

I går fylte jeg denne skål til randen med de søteste, deiligste villbringebærene. Stående i en grøftekant, med regnjakke og rød munn, kunne jeg ikke la disse fristelsene gå fra meg.

Husk å bruke alt dette gode naturen gir oss, bra for kroppen, bra for hodet (du får tenkt gjennom mye når du rensker en busk fri for bær. Mindfullnes i praksis)

//MARTHE//