bursdagsmodus

Hva er vel bedre enn å sitte på kjøkkenøya, klippe sin egen bursdagspynt, kjenne på sommerfuglene som tar loop i magen og vite at snart, snart kommer det gode venninner for å feire 7-årsdagen din. Det tror jeg må være en av det fineste følelsene som er å oppdrive. Gleden og forventningene vi har sett hos vår eldste denne siste uka har vært så fin.

DSCF5480

Kjøkkenet har vært pyntet med vimpler og ballonger i flere dager. Hvorfor la en festlig anledning bare vare en dag?

DSCF5485

I dyp, kreativ konsentrasjon. Barn på sitt vakreste, spør du meg.

Her er hverdagen så smått i gang for oss. Jobb, barnehage og den evige kabalen med å få sommerferien for skolebarn til å gå opp. Været viser seg fra sin høstligste side, vi tenner lys i mørke augustkvelder og aner sesongskiftet.

Håper augustdagene er gode for alle som kikker innom!

//MARTHE//