En dag i vår...

... Var jeg i det vakreste huset, med tapet-rom og usedvanlige mengder med sjarm, med god mat, og en god kokk, med gode damer og gode produkter. Jeg har vist til Ment-katalogen før, der dyktige Ragnar Hartvig tok bildene, men jeg tok noen egne bilder jeg også ville vise dere. For jammen var det fint å snike seg rundt med fotoapparatet, ta bilder av de vakre blomstene, og et lite snikportrett i det gamle speilet.

DSCF5057

Dissen stolene... sukk. Jeg ble så glad da jeg fant dem stablet oppå et bord i et annet rom. Jeg slepte dem med meg, og oppnådde akkurat den bohemske følelsen jeg ville at bordet skulle ha.

DSCF5059

Før maten kom på bordet.

DSCF5060

Bordkortene og menyene fra Spring Calligraphy er noe av det vakreste jeg har sett.

DSCF5032

Å få være i hus med sjel, det betyr mye for meg.

DSCF5039

Og jeg skal love dere at det var sjelfullt her, i den vakre, gule bygningen fra 1770-tallet. Stikk innom om dere kjører forbi Øyer en gang, maten er nydelig og stedet bør besøkes.

DSCF5040

DSCF5052

Glad hilsen

//MARTHE//