Sånne dager...

... der du sover lenge, og våkner vel vitende om at det er dag nummer to av ferien. Der du sitter lenge, lenge ved frokostbordet, og tar deg tid til å steke rundstykker, koke egg, lage en ekstra kanne kaffe, har ferske aviser på bordet. En sånn dag der du løper i skogen med bein som er lette og raske, i plaskregnet, med et smil om munnen fordi du vet det er sveler på takka når du kommer hjem igjen. Der barna roter ut alt av tegnesaker og klistremerker og puter og leker, og finner roen og kreativiteten, fordi vi ikke har noen planer. Der vi går i hagen til svigermor og plukker med oss de største peonene vi noensinne har sett, og der to små jenter forsvinner bak et hav av rosa pom-pom-blomster.

DSCF5363

DSCF5368

Sånne dager er ferie det også. Vi trenger ikke reise langt av sted, vi nyter det vi har her hjemme og tiden til å ikke gjøre noe. Eller alt vi vil.

//MARTHE//