Et utslitt uttrykk på bloggen

Kjenner nesten at jeg får en flau smak i munnen bare jeg nevner "forandring" og "midtstue" i samme setning, for det er vel den mest brukte setningen her på bloggen. Det er dette rommet, midt i huset, midt mellom kjøkken og stue og rett foran trappa, som liksom ikke blir helt rett noengang. Men etter at jeg og småjentene dro og slet den ene hvite sofaen fra stua over til midtstua, har vi brukt rommet mer enn på lenge. Nå finner vi den perfekte lesekroken, eller slenge-seg-med-et-blad-på-kvelden-plassen. Her har vi fin utsikt til fjellet utenfor, vi slipper distraksjon fra TV og rotete kjøkkenbenk. Her er det rett og slett supert med en sofa. Teak-sofaen som stod her sist, har blitt flyttet ut i stua.

IMG_4118

IMG_4122

 

Jeg tror vi er fornøyde... En stund.

Ha en fin kveld, alle sammen!

//MARTHE//