Stilskifte i stua

Jeg elsker at bloggen er et sted hvor jeg kan lete frem min fortidige stil. Og det er gøy å dokumentere hvor veien går, hvordan jeg vakler meg frem til å finne ut hvordan jeg vil ha det, hvor deilig det er å kjenne at det er gjenbruk som er meg, hvor lykkelig jeg blir av å finne de rare, annerledes tingene som i kombinasjon med nye ting utgjør min stil. For jammen er det lett å la seg distrahere, føle at interiøret trenger noe nytt, at jeg må fornye meg og forandre meg for å være interessant. Jeg har bestemt meg for (sånn ganske nylig) og kun følge magefølelsen, kun gjøre ting som føles rett og ikke ting som blir gjort bare fordi andre synes det er den riktige måten. Dette gjelder på flere områder i livet, da jeg er en sau i saueflokken som mange andre, men det er deilig å erkjenne at man kan velge å være noe annet.

IMG_4102

For tiden er jeg veldig glad i "rare" fargekombinasjoner. Jeg ser at pastellene, de rene, klare pastellene er borte hos meg. De var veldig tilstede for et par år siden, men nå er det de støvete fargene som gjelder. Og jeg blir mer og mer blå. Petrol er også en farge jeg får mer og mer innunder huden. Den nydelige petrolfargen i fasettvasen fra Ment er helt riktig for meg nå om dagen. Forandringer er gøy, stilskifte er gøy, å leke seg med interiør og estetikk er gøy!

IMG_4110

Her, disse fargene på bildet over, de liker jeg litt bedre enn gjennomsnittet om dagen.

IMG_4106

Ja, og så har den nye teak-dagsengen fått flytte ut i stua, og det malte teak-bordet fra loftet fikk komme ned en etasje. Mitt budsjettips nummer èn når det kommer til innredning er nettopp dette: flytt rundt på dine egne ting, så vips, ser du rommet og møblene i et helt nytt lys.

Håper alle har gode sommerdager! I stryn har vi den siste måneden hatt sydentemperaturer og deilige, lyse netter. V har til og med sovet i utestua et par ganger, og det er forfriskende for sjel og sinn å ligge ute i den varme sommerlufta.

//MARTHE//