fredagsblomster

Dette innlegget var i grunn klart i dag tidlig, men plutselig kommer det tilbud om en kaffekopp, et spennende møte dukker opp, det er på tide med henting på skole og i barnehage, begge jentene vil ha overnattingsbesøk, pannekakepressa går på høygir, du har planlagt en bedre middag med mannen, huset må ryddes, jentene vil sove i telt, jentene vil ikke sove i telt, du kommer på at du må marinere kjøttet til middagen, telt er gøy igjen, det er en edderkopp i teltet, hyyyyyyl, alle madrasser og leker må inn, det er for lyst, det er for mørkt, vi slenger i oss voksenmiddagen, Skam må vente. Blogg må vente. Nå ligger to seksåringer og fniser og kniser i stua ved siden av meg, og jeg forter meg å ønske dere god helg med vakre fredagsblomster før jeg åpner dobbeltdørene og hysjer med mild stemme.IMG_3938 IMG_3939

IMG_3942

IMG_3935

Den fine boka på bordet er arv etter mormor. Det er en gammel husmorskolebok, og jeg liker så godt illustrasjonene. Baksiden lærer oss at man kan få både kjøttforgiftning og kolera av husflua. Grøss og hjelpes, jeg tror det er på tide å ta kvelden. Mulig jeg sovner før småjentene.

GOD HELG!

//MARTHE//