voma - ny butikk og nettbutikk

I morgen er det en STOR dag for interiørinteresserte mennesker i Stryn - og faktisk resten av Norge! For i morgen åpner VOMA sin fysiske butikk i Stryn gater, mens alle dere andre får gleden av å besøke butikken på nett. Kjære, fine Kari, som har flyttet hele veien fra Bergen, har vært så modig at hun har åpnet egen butikk, og jeg er så heldig å skulle få jobbe der litt. Så nå har vi sjauet og ryddet de siste dagene, og er så spente på åpning i morgen. Det er ekstra tøft med jenter som tør å satse, og jeg heier så ljomer mellom fjellene på  Kari.

DSCF5089

DSCF5092

DSCF5098

 

DSCF5088

 

Butikken fører merker som Ment, House Doctor, Design Letter, Bloomingville, Ferm Living, OyOy og A Little Lovely Company.

Håper mange stryninger tar turen innom i butikken i morgen, vi skal være der med smil og masse interiørglede!

//MARTHE//