blomsterbonanza og bruktfunn

Huset bugner over av vakre, bohemske, deilige blomster etter forrige ukes stylingoppdrag. Jeg kjørte fra øst til vest, gjennom dalene og over fjellene, gjennom krasse svinger og i 90-soner med bilen full av blomster. Det luktet peoner og eucalyptus, valmuene danset og buktet seg, og ruteliljene svingte med halsen. Og jeg smilte fra øre til øre, stappa med god energi fra kreative mennesker, glad for å kunne få lov til å utfolde meg sammen med dem.

IMG_3984

Jeg hadde nemlig to utrolig morsomme, utfordrende og inspirerende (!) dager på Østlandet forrige uke, med to porselenssøstre, en flink fotograf, et gammel gjestgiveri, en fantastisk kokk, samt to med-instagrammere. Resultatet kommer snart, og da blir det blant annet en konkurranse som jeg håper mange hiver seg med på. Følg med, følg med.

IMG_3976

Blomstene jeg fikk med hjem har blant annet fått plass på mitt nyeste bruktfunn, dette gamle teak-settebordet. Det er lenge siden jeg har skrevet om disse gamle skattene på bloggen, men jeg er en like hardbarka bruktfunnentusiast som før, og jeg har stadig radaren på for å snuse meg frem til sjelfulle, gamle ting. Dette bordet stod å ventet på meg på den lokale bruktsjappa, og det er nydelig, spør du meg. Med blomster i all sin frodige fargeprakt på toppen blir det enda finere. Sommerfint!

Nå er lørdagsfrokosten inntatt, og vi har planer om å bruke dagen ute. Håper dere finner sola og gjør noe som gir dere energi!

//MARTHE//