Utestua

Jeg fikk verdens beste bursdagsgave nå i april, nemlig ferdigstillelse av utestua. Vi er travle alle mann på denne gården, så det er ingen selvfølge at slike ting kan prioriteres. Jeg hadde nesten begynt å tro at vi gikk en sommer i møte uten å klare å gjøre stua ferdig. Nå er det meste på plass, vi må bare bestemme oss for hvilken type dør vi vil ha. Døråpningen er stor, og vi ønsker oss skyvedør i glass. Jeg har litt lyst på sprosser, for å ta igjen stilen på både den lille stua og hovedhuset, men vi er foreløpig i tenkeboksen. Mye dagslys blir det, det er iallfall sikkert.

DSCF4973

Jeg må innrømme at jeg er en smule lei mitt eget interiør om dagen. Vi har bodd her i snart fire år, og det synes at det trengs litt oppfriskning innvendig. Maling gulner og gulv blir slitte. I dag (også på en mandag!) trommet jeg sammen hele husholdningen og erklærte en storstilt oppryddingsaksjon fra loft til kjeller. Så får vi se hvor mange timer/dager/uker/måneder det tar, og om jeg blir litt mindre lei mitt eget hus etter det. Misforstå meg rett, jeg er utrolig glad i huset vårt, det er bare min evigvarende trang til forandring som slår inn til tid og annen (og det trenger ikke være ting som koster, det kan bare være ommøblering eller rydding som skal til)

DSCF4977

Jeg og pusene synes det er deilig å ha en utestue å flykte inn i når det som er i hovedhuset føles for mye (på den ene eller andre måten) Alenetid er noe jeg må prioritere, det har jeg lært etter å ha kjent meg selv i noen år nå. En kaffekopp, en pus på fanget og fem minutters ro - sånn, da er jeg klar igjen!

DSCF4978

Jeg gleder meg til å fortsette våren og sommeren her inne, og dere skal selvfølgelig få være med.

Ha gode vårdager!

//MARTHE//