Adventure is waiting

Det er endeløse tankerekker i hodet om dagen, mange planer, mye som skjer. Hvorfor har ikke døgnet flere timer? Kveldene blir sene, morgenene tidlige, øynene smale. Men energien er på topp. Fordi tankene som kverner handler om ting som gir påfyll. Da tåler man røde øyne og at man blir (enda mer!) distrè. Min store, lille lidenskap, det her du leser nå, tar meg med på stadig nye eventyr og utfordringer.

IMG_3792

IMG_3786

IMG_3789 IMG_3796

Tid til litt forandringer har det likevel blitt, midt i  bursdager, skisser av morsomme prosjekt og foredragsforberedelser (og så blir jeg vikarierende biblioteksjef snart, det er ikke tid til å kjede seg, med andre ord). Dan Isac Wallin-bildet har flyttet inn i stua, sammen med et gammelt bilde av bestefaren til mannen på topptur til et av fjellene i bygda vår. Gammelt og nytt, og et hint av grønt. For peoner på bordet er aldri feil.

Håper dere har fine aprildager!

//MARTHE//

Marthe Holien BøComment