Lat morgen

Innlegget inneholder reklame

I dag våknet jeg av knising og fnising nede på kjøkkenet. Jeg hørte at tusjene ble tatt frem fra tegneskapet, at det raslet i papir og at iveren var stor. Da jeg stod opp ble jeg beordret tilbake til sengs. "Gi oss ti minutter til", ropte flokken min.

Greit. Favorittmagasinet, telefonen, velduftende peoner, en kaffekopp. Og min nye Nicole Vienna-klokke. Alt fikk bli med tilbake til den varme dyna. Utenfor drev hvite bomullsskyer over fjelltoppene, og jeg kjente med hele kroppen at dette var en bra start på dagen for en travel mamma.

DSCF4886 DSCF4893

Overraskelsen var lunsj og bading på nydelige hotell Alexandra her i Stryn. Vi er nemlig i bursdagsrus hele denne helgen, og i morgen er det min dag.

Og nå ser jeg på (den fantastisk fine, nye) klokka at jeg må stikke/stupe!

Ha en deilig søndag!

//MARTHE//